• 2 стр фабрика фото_700
Director de Producere Alexandra Budjulaev
Carmez este Familia mea, de mic copil îl vizitam pe tata la serviciu, apoi pas cu pas ca stagiar, am trecut de la o etapă a producerii la alta – ca la final să am onoarea de a conduce echipa de producere, fapt care îmi oferă multă satisfacţie şi bucurie dar şi o enormă responsabilitate. În acest an jubiliar, în cea de a 110-a aniversare, Carmez a facut rebranding şi a oferit un cadou delicios tuturor consumatorilor, noua linie de produse „De Jubileu”. Am hotărît să reamintim cumpărătorilor despre adevărata calitate a mezelurilor savurate în copilarie. Noua linie "De Jubileu" cuprinde produse atît de la renumitul “Doctorscaia” şi “Servilat”, cît şi produse pentru copii , crenvuşti şi safalade şi multe alte delicii aniversare. Cumpărătorii produselor Carmez sunt cei mai critici. De generaţiii şi decenii, ei cunosc cu adevărat cum trebuie să fie mezelurile şi veritabilele preparate din carne, nu-i poţi duce în eroare, căci le consumă de zeci de ani, în fiecare zi. Carmez se poate mîndri cu cumpărătorii săi fideli, care fac efort şi se deplasează atît la magazinele specializate din Chişinău, cît şi la cel de la fabrică pentru a procura celor dragi ce este mai bun şi, nu doar celor de acasă dar deseori să le transmită şi celor de departe o particică din Moldova – Carmez. Pe parcursul existenţei sale, Carmez a reușit să păstreze reţetele tradiţionale, folosirea materiei prime de înaltă calitate, utilizarea condimentelor şi afumarea naturală a produselor, nimic nu poate fi mai bun decit ceea ce a fost testat şi desăvârşit de secole.