Carmez – calitatea tradițională într-un ambalaj nou
Noutățile companiei

Unul dintre cei mai mari producători de salam de înaltă calitate anunță despre rebranding. Design-ul ambalajului pentru salamuri și delicatese afumate s-a schimbat, totodată păstrându-și tradiția și inalta calitate a produselor sale. Aspectul exterior s-a dovedit a fi complet nou.

Eticheta nouă a produselor Carmez și-a păstrat părțile componente cunoscute de toți cumpărători, schimbindu-și doar culoarea de bază. Logo-ul a devenit mai simplu și liniștit.

Carmez – calitatea tradițională într-un ambalaj nou

Specialiștii companiei au ales culoarea albastră ca fiind unica pe piața locală. Culoarea albastră ajută la concentrarea atenției, oferindu-i consumatorului posibiltatea de a face o alegere perfectă.

Carmez – calitatea tradițională într-un ambalaj nou

Noul ambalaj pune în evidență produsele Carmez de pe rafturile magazinelor și subliniază o atitudine deosebită față de cumpărători. Totodată, culorile folosite la etichete ajută la ”navigarea” rapidă în varietatea produselor Carmez, făcînd o alegere rațională și corectă, fie că este vorba de Parizer ”Doktorskaia” pentru micul dejun sau Pastramă ”de Chișinău” pentru ocazii speciale.

Carmez – calitatea tradițională într-un ambalaj nou

Scopul rebranding-ului a fost de a spori loialitatea publicului țintă, de a păstra consumatorii actuali și de a se adapta cerințelor și așteptărilor noilor clienți. Standardul de calitate și gust este o prioritate invariabilă, iar design-ul ambalajului nou oferă companiei posibiliatea de a fi inovatoare și de a urma tendințe noi pe piață.

or. Chișinău, șos. Muncești 121

tel: +37361061666

fax: +37322264301

e-mail: reception@farmmeatgroup.md

www.farmmeatgroup.md