Salamuri crud-afumate Carmez Clasic: Merită să le încercați
Noutățile companiei

Salamul crud-afumat se consideră regele delicateselor din carne. Provine de la o familie nobilă, acest tip de salamuri este cunoscut de omenire de mai bine de două mii de ani. Din timpuri stravechi este cunoscut pentru aroma sa picantă, termenul de valabilitate mare şi de înaltă calitate.

Salamuri crud-afumate Carmez Clasic: Merită să le încercați

Astăzi Vă prezentăm grupa de salamuri crud-afumate ”Carmez Clasic”. Acum mezelurile au un design propriu a etichetelor și o culoare deosebită. Aceasta grupa este foarte populară și variată de salamuri și este uşor de găsit pe raft.

Denumirea ”Carmez Clasic” a salamurilor crud-afumate a fost aleasă pentru simplu motiv că întreaga gamă se bazează pe reţete clasice, care au la bază exclusiv carne de calitate superioară şi cele mai bune condimente naturale. Datorită termenului indelungat de maturizare acest grup de salamuri primeste un gust fin și unic.

Salam ”De Moscova” – este fabricat din carnea selectă de vită şi porc, caracteristici distinctive fiind bucăți mari de slanină, ienibahar şi boabele întregi de piper negru.

Salam ”Mozaic” – la bază este carne de vită si porc de calitate superioară cu adaos de piper roșu și coniac, care îl acordă o aromă nobilă și un gust rafinat.

Saliami ”Studențesc” – pregătit din carnea aleasă de vită şi de porc, cardamon, ienibahar si usturoi.

Servelat ”Cu coniac” – conține carne de vită și porc, în calitate de condiment se folosește tradiţionalul coriandru. Eleganța gustului îl acordă coniacul de 5 ani.

Salam ”Capitala” – este realizat din carne proaspată de vită şi porc cu adaos de coniac; din condimente se adaugă cardamon și ienibahar.

Salam ”Braunsveigscaia” – rețeta se bazează pe cele mai bune bucăţi de carne de porc, carne de vită și nucşoară.

Sudjuc – carne de vită, condimentată cu chimen și ardei roșu iute.

Carmez Clasic – produsele clasice intr-o interpretare nouă!