La masa festivă o farfurie cu salamuri – nu a fost niciodată un decor, dar, probabil, una dintre principalele feluri de mâncare. Împreună cu Carmez puteți înțelege cum să aranjează sortimentul de mezeluri pentru a-l face „să joace”.
Principalul
Principala sarcină atunci când se colectează un platou de salamuri este să-i bucuri oaspeții cu diferite texturi și gusturi și, dacă este posibil, să-i surprinzi cu produse sau combinații de produse neobișnuite. Prin urmare – mergeți la cel mai apropiat magazin de firmă Carmez și alegeți delicatese din carne și diferite salamuri. Din fericire, alegerea este imensă. Exemplu de „combinare”:
- Salam crud-afumat ”Sudjuc”
- Ruladă afumată de pasăre
- Bujenița apetisantă
- Piept de porc ”Kaizer”
- Ceafă de porc ”Boierescă” cu condimente
- Salam semi-afumat ”Servelat cu coniac”
Alegerea fiecărei note din această melodie este a ta. Principalul lucru este să nu fii modest și să nu-ți fie teamă de experimente.
Acompaniamentul
Sarcina acompaniamentului este de a descoperi și accentua gustul salamurilor feliate. Cele mai bune partide în platoul vor cînta:
- Măsline
- Castraveți murați
- Roșii cherry
- Frunze de salată verde si șpanac
În plus, sortimentul de salamuri este în mod necesar servit cu pâine – o baghetă clasică, biscuiți sărate sau bastonașe crocante cu susan. Nu veți greși dacă adăugați la platoul de carne diferite sosuri: muștar, dulcețuri sau sosuri orientale picante.
Aranjamentul
Există multe modalități de a servi un platou de carne și este limitat doar de imaginația ta. Salamurile se pot pune în felii într-un cerc, se preface în tuburi cu ajutorul scobitorilor sau aranja în mini-rulouri. Principalul lucru care este recomandat de luat în considerare este că salamuri trebuie să fie servite la temperatura camerei. Cu 30-40 de minute înainte de sosirea oaspeților neapărat trebuie să fie scoase din frigider.
Pregătiți-vă pentru sărbători, experimentați și dați-vă ”drumul” la fantezie, iar Carmez vă va ajuta să prefaceți ideile în realitate.